Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Секс-скандал не став на заваді | Архімандрита Никиту з УПЦ мП висвятили на єпископа

Сьогодні, 4 грудня, відбулося висвячення архімандрита Никити (Сторожука) секретаря Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ мП, провокатора, ворога України, який внесений у базу “Миротворець”.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Чернівецько-Буковинську єпархію УПЦ мП.

Дійство відбувається в Феофанії, особистій резиденції митрополита Онуфрія. Його попередник – митрополит Івано-Франківський і Коломийський Серафим – втік до росії.

Нагадуємо, що 25 листопада Никита (в миру – Андрій Сторожук) потрапив у скандал. В ході обшуків на території Чернівецько-Буковинської єпархії, в якій він був секретарем, СБУ виявили його у спідній білизні з 17-річним хлопцем-хористом. Архимандрит заявив, що роздягнутися їх змусили працівники СБУ.

А вже 30 листопада СБУ внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне провадження щодо невстановлених осіб Чернівецько-Буковинської єпархії, в діях яких наявні ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 301-1 Кримінального кодексу (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження).

Проте, коментарі під дописом висвячення вражають…Хто ці люди, які досі не можуть відкрити очі на ситуацію?

Проте є і такі…

Фото: Макс Требухов

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору