Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Українка вирішить все: чим добрий фільм “Коза Ностра. Мама їде”

Цей фільм точно продовжить вам життя на кілька хвилин. Тут добрий життєвий гумор, яскраві персонажі й кучерявий сюжет. Словом все, щоб забезпечити відпочинок вашому мозку від стресів війни.

Журналісти Інформатора подалися в кінотеатр “Стрічка”, аби розвідати для вас більше.

Найперше, особлива дяка авторам пітчинг фільму “Коза ностра. Мама їде” за Ірму Вітовську. Вона настільки справжня, що глядач з перших хвилин переживає, радіє і лютує з нею.

Друге, спасибі – за Карпати в кадрі. Усім, хто цього літа не зміг виїхати в гори, точно тьохнуло на цьому моменті.

Ну, і звісна річ – дуже смачний сюжет і колорит Сицілії. Перфектні зйомки і відмінна гра одразу хапають глядача і переносять в іншу країну з такою легкістю, що після фільму важко збагнути, звідки надворі сніг.

Сюжет

Бойова гуцульська господиня Влада – жінка переконлива і бойова. Засумувавши за донечкою, вона без вагань спродує усе майно і летить до сонячної Сицілії, щоб бавити онука і роздавати мільйон порад доньці та іноземному зятю-карабінеру.

Тільки-от доня, виявляється, всі ці роки тішилась, що вирвалась з-під маминої гіперопіки, а тому раптовому приїзду м’яко кажучи не зраділа.

Влада залишає всі гроші й іде в світ за очі. Але й тут за неї перейматися не варто: така жінка ніде не пропаде. Випадком, головна героїня опиняється в домі мафіозі Фредо в колі його розгублених дорослих дітей.

В сім’ї купа боргів, сварки й кризи. Ось тут і вмикається режим супергеройки-українки, яка раціонально може все поставити на рівні рейси. І навіть реформувати застарілу негуманну мафію.

Фільм не насміхається і не засуджує. І це його основна відмінність від звичних американських комедій.

Режисером пічингу комедії став італієць Джованні Дота. Це — його перша повнометражна картина.

“Він сказав: я б ніколи не подумав, що мій перший фільм буде в Українських Карпатах. Коли Джованні приїхав сюди, його вразили гори, охайні хатки та люди. Він їв банош на сніданок, обід та вечерю”, — каже виконавиця головної ролі Ірма Вітовська.

Фільм створили компанії “FILM UA Production”, “Pepito Produzioni” та “Rai Cinema” за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Наталка Сандецька

Нагору