Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вистава з тягарем досвіду: Коломийський драмтеатр презентував нову роботу “Час ще є”

Режисер і актор театру ім.  Озаркевича в Коломиї Богдан Базилевич зважився змінити відому містянам виставу “Діалог, якого не було”. 

Інформатор побував на прем’єрі й ділиться враженнями.

Наркотики – точка неповернення. Вони залишаються в житті залежних навіть тоді, коли вдалось зіскочити. Але хто знає актора і режисера Коломийського театру Богдана Базилевича, той не здивується, що в його інтерпретації  драма набула життєствердного змісту.

Богдан відчинив запасні двері й оголосив: “Час ще є!” Час на зміни, трансформації й виправлення.

На сцені тільки два актора. Друзі згадують минулі пригоди, приколи і подорожі. Гумор, перевтілення головного героя у жіночі ролі, дотепи. Все дуже органічно навіть на фоні розуміння, що один з них помер.

А ще  у виставі багато ностальгії про життя до. Зараз, коли ми щоразу дивуємось, як було добре до війни, діалоги героїв на сцені стають щемливими і близькими.

Після прем’єрного показу зал ще довго аплодував стоячи, вітаючи авторський склад та режисера Богдана Базилевича. До речі, у далекому 2007 році Богдан виконував головну роль у “Діалозі, якого не було”, з якого постала вистава “Час ще є”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Наталка Сандецька

 

Нагору