Коломия До сайту

5 грудня: хто гратиме на Мундіалі сьогодні?

Ще два дні триватме 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2022. Вчора збірна Франції фантастично обіграла поляків завдяки голу Олів’є Жиру та дублю Кіліана Мбаппе. І навіть пенальті, яке реалізував Роберт Левандовський не змогло врятувати збірну від вильоту. Натомість неймовірно динамічний та жорсткий матч між командами Англії та Сенегалу увінчались перемогою збірної “трьох левів”.

Сьогоднішні матчі будуть теж фантастичними, а тому Інформатор анонсує їх з великим задоволенням.

Традиційно нині відбудеться два матчі. Перший – о 17:00, а другий – о 21:00. А тепер детальніше.

О 17:00 на стадіоні Аль-Джануб зустрінуться збірні Японії та Хорватії. Прогнозують, що переможе Хорватія, але хтозна. Важко забути неймовірну перемогу Японії над збірною Німеччини. Відтак, чекаємо, хто ж отримає місце у 1/4 фіналу.

О 21:00 на стадіоні 974 або, як його ще називають Рас-абу-Абуд, зіграють вирішальний матч збірні Бразилії та Південної Кореї. Тут фаворит очевидний: Бразилія показує динамічну гру, що приносить їм хороші результати. Але збірна Південної Кореї навряд чи захоче так легко поступитися. Цікаво, за ким буде першість.

Переможці сьогоднішніх матчів зустрінуться на футбольному полі 9 грудня о 21:00.

До слова, нічия зараз неможлива. Якщо все-таки за 90 хвилин матчу ніхто не переможе, збірні гратимуть ще півтайми по 15 хвилин кожен. А якщо і тут не переможе хтось один, відбудеться серія пенальті. Кожна збірна має за собою 5 ударів у ворота суперника.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук