Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хто зустрінеться на футбольному полі в останній день 1/8 Мундіалю?

Здається, що ЧС-2022 ще тільки-но розпочався. Але ж ні – до кінця головної спортивної події року залишилось лише 10 матчів. Відтак пропонуємо трохи поринути у вчорашній день. Хорватія та Японія в основному часі зіграла внічию. Розпочались півтайми – і тут по нулях. І аж на серії пенальті Хорватія перемогла. А от збірна Бразилії розгромила Південну Корею за перших 30 хвилин. В кінцевому результаті – 4-1.

Інформатор анонсує останні два матчі 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2022.

Від традиційного графіку не відходимо. Перший матч розпочнеться о 17:00, а другий – о 21:00. Переходимо до деталей.

О 17:00 на стадіоні Education City зіграють збірні Марокко та Іспанії. За прогнозами першість за іспанцями. Ймовірність перемоги – 60%. І справді, вони показують сильну гру. Але збірна Марокко однозначно буде боротися до кінця.

О 21:00 на стадіоні Лусаїл у вирішальному двобої зустрінуться команди Португалії та Швейцарії. Обидві збірні грають на високому рівні, але прогнозують, що переможе збірна Португалії. Ймовірність – 50% проти 22%. На нічию відводять 28%. Цікаво поспостерігати за битвою цих збірних.

Нічиї не буде. Якщо повториться історія матчу Хорватія-Японія і за 90 хвилин ніхто не переможе, збірні гратимуть ще півтайми по 15 хвилин кожен. А якщо і тут не переможе хтось один, відбудеться серія пенальті. Кожна збірна має за собою 5 ударів у ворота суперника.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору