Інформатор Коломия

ГРОШІ

Лопати для прокидання снігу: ціни та де їх знайти у Коломиї?

Коли снігом замело двері, шукати лопату пізно. А тому будьте добрими ґаздами і запасіться ними до снігу.

Інформатор пройшовся коломийськими магазинами та розізнав ціни на лопати.

Вартість лопат для покидання снігу дуже різна. Можна знайти за 120 грн, а можна і за 1200 грн. Але про все розповідаємо поступово.

У “Епіцентрі”, який розташований на вулиці Карпатській, є непоганий вибір лопат за солідні суми. Тут за інструмент з дерев’яним держаком просять від 555 до 715 грн.

А от на базарі ціни значно приємніші. Тут лопата з дерев’яним держаком вартує 200 грн. Цей господарський магазин розташований навпроти книгарні на площі Ринок.

Ще один магазин з господарськими товарами, в тому числі з лопатами, розташований неподалік суду по проспекті Грушевського. Тут є різний асортимент лопат для прокидання снігу.

Наприклад, інструмент з дерев’яним держаком коштує 120 грн. Натомість лопати з алюмінієвими держаками вартують від 750 до 1400 грн. Ціна залежить від розміру самої лопати.

А ще Інформатор досліджував ціни на генератори у Коломиї. Ознайомитись з ними можна у статті: Як обрати генератор та які ціни в Коломиї?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору