Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У день ЗСУ у Коломиї діти подарували концерти військовим

У Обласний госпіталь ветеранів війни та військову частину Коломиї завітали діти, щоб подарувати позитивні емоції військовим, яких зараз так їм не вистачає. Своїм виступом вони донесли вдячність та повагу до наших воїнів, які боронять нашу землю від ворога.

На одному з концертів побував й Інформатор.

Захід традиційно розпочали з хвилини мовчання за Героями, які поклали своє життя за волю і незалежність України. Опісля розпочали концерт словами вдячності, а також танцювальними номерами, поезією та патріотичними піснями.

“Щорічно ми організовуємо, щось подібне для військових До прикладу, минулоріч їхали у Івано-Франківськ. Цього року я пішла провідати у наш військовий госпіталь солдатів, поговорила з головним лікарем і він нам запропонував, щоб ми організували концерт. Так само у військову частину, ми приїхали за запрошенням начальника штабу”, – ділиться організаторка даного дійства Мар’яна Марук, керівниця хореографічних колективів.

“Діти були дуже задоволені, але звісно хвилювалися перед виступом. Адже ЗСУ для них найкращий приклад, тому що вони боронять наші кордони. І вперше, коли військові приїхали напередодні свята до нас у Нижньовербізький ліцей у понеділок, то діти просто були у захваті. Вони не вірили своїм очам, що у них в школі воїни. А вчора, коли ми виступали у них, то діти тішилися подарованим шевронам  рукостисканням. Казали навіть, що не будуть мити руки, бо там є слід наших воїнівт – захисників України”, – додає пані Мар’яна.

Виступи артистів нікого не залишили байдужими, глядачі аплодували та підспівували, коли лунали патріотичні пісні. Деякі номери навіть розчулювали військових. Після концерту бійці від щирого серця подякували дітям за створення маленького свята.

Концерт підготували: Аматорський народний ансамбль танцю “Гомін Карпат” Народного Дому с. Нижній Вербіж, (керівники Христина Обушак та Мар’яна Марук), танцювальний колектив “Двіночок” Нижньовербізького ліцею, (керівники Мар’яна Марук та Юлія Тануляк).

Поезію читав Устим Данило. Вокалісти: Єва Сморжанюк, Вероніка Залеська, Попадинчук Вікторія та Марина Онофрійчук.

З такими воїнами і майбутнім поколінням нас чекає тільке одне – перемога та процвітаюча країна!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору