Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Косівщині відкрили пам’ятну дошку полеглому Герою Володимиру Розвадовському

У селі Хімчин Косівського району відкрили анотаційну дошку полеглому правоохоронцю Володимиру Розвадовському. Він загинув 10 червня під час бойового чергування на території Сумської області. Захиснику було лише 36 років.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на допис Управління поліції області.

6 грудня на території Хімчинського ліцею “Інтелект” відбувся захід з нагоди відкриття пам’ятної дошки загиблому захисникові Володимиру Розвадовському. Він був старшим оперуповноваженим управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області, майором поліції.

На пам’ятному заході були присутні родина Героя, колеги по службі, фронтові побратими, керівництво та учні ліцею.

Володимир Розвадовський – випускник Хімчинського навчального закладу. Він був старанним учнем, любив порядок, дисципліну, мав неабияку жагу до справедливості, а тому завжди мріяв стати правоохоронцем та захисником. Його класний керівник Ольга Матійчук пригадує:

“Володимир – це був такий учень, що не мав злості. Це дуже велика рідкість. Він завжди реагував на всі поради та зауваження. Ми зі старших класів уже знали, що він буде поліцейським. Це була його і мрія, і ціль у житті”.

У Володимира було нелегке життя: служба, бої під час АТО, обстріли, полон. Володимир одним із перших зголосився вирушити на фронт після повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Вічна слава Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору