Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбудеться відкриття виставки “Через призму часу”

Вже завтра, 9 грудня, у Коломиї презентують виставку Андрія Коренюка. Роботи, які бачили численні міста, завітають і до нашого міста.

Інформатор анонсує захід з посиланням на допис Народного дому.

Андрій Петрович народився в с. Татарів, що на Надвірнянщині. Мистецтвом захопився ще в дитинстві. Після служби в армії навчався в Одеському художньо-театральному училищі, пізніше – у Львівському поліграфічному інституті ім. І. Федорова на факультеті графіки. Працював художником-оформлювачем у Івано-Франківських художньо-виробничих майстернях Художнього фонду УРСР.

Андрій Коренюк митець натуралістичного правдивого живопису.

“Я далекий від містики. Для мене чужі сюрреалістичні та експресіоністські напрямки. Та чи маємо ми право спотворювати природу людську, створену за подобою Бога”, – стверджував художник.

Твори Андрія Коренюка експонувались на численних виставках в Івано-Франківську та Коломиї. Багато картин художника знаходяться у приватних збірках в Україні, Польщі, Німеччині, Франції, США, Канаді та Ізраїлі.

Відкриття виставки відбудеться 9 грудня о 14:00 в Арт-галереї “Зодіак”, що в Палац культури та мистецтв “Народний дім”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору