Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чверть-фінал Чемпіонату світу з футболу-2022: хто гратиме нині?

Довгих два дні перерви футбольні фанати чекали на цей день: старт 1/4 фіналу Чемпіонату світу з футболу. Але давайте перенесемось в останній день 1/8. Хіба хтось міг подумати, що Іспанія програє Марокко у серії пенальті? Та ще й марокканець побив рекорд українця Олександра Шовковського і відбив усі голи. А от Португалія розгромила Швейцарію з розгромним рахунком 6-1.

Інформатор передчутті не менш фантастичних ігор анонсує матчі 1/4 фіналу.

Отож. Матчі чвертьфіналу транслюватимуть о 17:00 та о 21:00. Їх буде два на день.

О 17:00 на стадіоні Education City гратимуть збірні Хорватії та Бразилії. Аби перемогти одну із найсильніших команд цього чемпіонату, хорватам треба дуже постаратися. За прогнозами, їм це не вдасться – лише 10% ймовірності, що підопічні Златко Далича святкуватимуть прохід у півфінал. Але і збірній Бразилії святкувати перемогу надто рано – хтозна, раптом їхню хвилю перемог перервуть хорвати?

О 21:00 на міжнародному стадіон Лусаїл зустрінуться команди, які представляють Нідерланди та Аргентину. Збірна, де грає Мессі, розпочала свій шлях з дивної поразки Саудівській Аравії. Проте згодом реабілітувалась і перед вболівальниками, і перед тренером. Нині ж на їхню перемогу ставлять 44%. Цікаво, чи вдасться збірній Нідерландів обійти Аргентину та стати на крок ближче до звання чемпіона світу?

Тут, так як і в 1/8, нічиї не може бути. Мабуть, у 1/8 іспанці пошкодували, що допустили півтайми та серію пенальті. Але припускаємо, що чвертьфіналісти намагатимуться перемогти протягом планових 90 хвилин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору