Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ялинкові прикраси в Коломиї: ціни, асортимент та де купити

Хоч головної ялинки в Коломиї цьогоріч не буде, мешканці вже починають купувати ялинкові прикраси для домашніх вічнозелених. Насправді, в нашому місті асортимент чималенький. А от про вартість іграшок на ялинку не можна сказати “дешево”.

Інформатор пройшовся магазинами і підготував огляд цін.

У “Епіцентрі” асортимент ялинкових прикрас дуже великий. Наприклад, є круглі іграшки, які поштучно вартують від 134 грн і вище. А от є схожі прикраси, які продаються коробками. Вони коштують від 499 грн до 1400 грн.

Іграшки у формі тваринок вартують від 52 грн (маленькі) до 980 грн (найбільші).

Новорічні хлопавки у “Епіцентрі” вартують від 58 до 65 грн.

Ціна різні квіточок та бантиків коливається від 39 грн до 79 грн. Є поштучні варіанти, а є деякі упаковками.

Асортимент поштучних сніжинок, тваринок, дзвіночків та всякого іншого добра теж чималенький. Вартість різна: є за 37 грн, а є і за 135 грн.

Також в асортименті можна знайти різдвяні віночки на двері. Вони вартують від 218 грн до 770 грн. Ціна залежить від насиченості оформлення, якості гілочок та розміру.

Дуже милий зайчик (2023 – рік зайця) коштує 153 грн.

Також можна знайти панчохи, якими можна прикрасити камін.

У магазині “Рукавичка” є різні ялинкові прикраси. Вони дещо відрізняються від “епіцентрівських” не тільки ціною, а й якістю. Також нині там діють знижки 20%, а тому можна зекономити.

У “Червоному маркеті” асортимент теж нічогенький. Тут і круглі звичні іграшки, і поштучні, і сніжинки. Ціновий діапазон різний. Можна знайти іграшку за 12 грн, а можна і за 69 грн.

У “Копійочці” теж є ялинкові прикраси. Тут, як і в “Рукавичці” діє акція 20%, а тому прикрасу, яка раніше вартувала 69 грн можна купити за 55 грн.

у “Аврорі” є ялинкові прикраси. Тут, як і у вищезгаданих магазинах, діють акції. Придбати їх можна за ціною від 15 грн і до 100 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору