Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чвертьфінал Мундіалю: день 2 | хто гратиме 10 грудня?

Вже сьогодні весь світ знатиме, які чотири команди гратимуть у півфіналі Мундіалю. 10 грудня ми чекаємо не менш фантастичних матчів, ніж учора.

Інформатор анонсує матчі на 10 грудня.

Поринаємо у спогади: Хорватія грала з Бразилією на одному рівні. За 90 хвилин основного часу переможця не визначили. У екстра-таймах першими забили бразильці, пізніше хорвати теж побачили м’яч у воротах. Довелось визначати фаворита по серії пенальті. Феєрично перемогли хорвати, тим самим залишивши Бразилію позаду.

Відтак грали збірні Нідерландів та Аргентини. Вчора, здається, був день пенальті. Проте результат матчу був очікуваним – перемогли аргентинці.

О 17:00 на стадіоні Ель-Туммама зустрінуться збірні Португалії та Марокко. 56% ймовірності, що переможе Португалія. Проте марокканці не мали перемогти й у іспанців, але в один момент щось пішло не так і у серії пенальті вирвали квиток у чвертьфінал. А ще цікаво, чи Гонсалу Рамуш знову вийде в основі та зможе оформити хет-трик?

О 21:00 на стадіоні Ель-Байт відбудеться матч, де за право бути у півфіналі зустрінуться збірні Англії та Франції. Сили майже рівні. За прогнозами, 38%, що перемога буде за Францією – діючими чемпіонами світу, а от на перемогу Англії ставлять 32%. Подивимось, хто переможе, бо прогнозувати щось вкрай складно. Очікуємо неймовірно напружений матч і віримо, що у коломиян буде світло, аби подивитись гру.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору