Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї розпочався фестиваль ім. А.Кос-Анатольського: фоторепортаж

Від 9 грудня у Коломиї проходить 36 фестиваль ім. А.Кос-Анатольського. Це одна із наших суперсил: жити, творити і берегти культуру в умовах війни, стресів та криз.

Інформатор та спільнота Коломия Культурна запрошують на фестиваль і пропонують світлини з відкриття.

Щорічно на початку грудня у Коломиї проводять музичний фестиваль імені видатного композитора Анатолія Кос-Анатольського. Цьогоріч – 36 раз. І триватиме він до 11 грудня.

Зазвичай фестиваль приймає у будівлі Народного дому, але війна внесла свої корективи. У цьому році дійство відбувається у стінах Коломийської музичної школи №1 імені А. Кос-Анатольського.

В фойє школи глядачів та гостей фестивалю зустрічає виставка творчих робіт учнів Коломийська художня школа імені Ярослава Пстрака “Натхненні музикою”.

«Жодна темрява не згасить наше внутрішнє світло. Живити це джерело допомагає нам мистецтво», – наголошують організатори.

До теми: Музичний грудень: у Коломиї пройде 36-й фестиваль ім. А. Кос-Анатольського

На урочистому відкритті фестивалю були присутні поважні гості, серед яких і берегиня фестивалю, пані Надія Кос, Юрій Ясіновський.

Кожен юний виконавець з нагоди столітнього ювілею школи отримав цінний подарунок- книжечку «Коломийській музичній школі 100 років»! Адже і їхні імена також уже ввійдуть в історичний літопис цієї школи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору