Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“24 години 24 лютого” | прем’єра вистави у Коломиї, яку не можна пропустити

Хтось пам’ятає той день похвилинно, а для когось все було, як в тумані. Але цього дня змінилося життя всіх українців. Дата 24 лютого назавжди залишиться в нашій пам’яті. Про цей день у Коломиї покажуть виставу під назвою “24 години 24 лютого”.

Інформатор запрошує на прем’єру.

Вистава за п‘єсами сучасних українських драматургинь Ніни Захоженко та Оксани Гриценко в постановці Народного драматичного театру ім. В. Симчича відбудеться у Коломийській філармонії “Сокіл” в п’ятницю, 16 грудня.

“Вистава про кожного з нас. Про час, в який нам випало жити. Про війну, яка змінила кожного з нас. Про віру, що ми вистоїмо і переможемо!” – кажуть організатори.

Дійство розпочнеться о 17:00. Вхід – благодійний внесок.

Актори: Богдан Соколюк, Вікторія Сидоренко, Олег Перлюк, Софія Миронюк, Марта Теліщук, Марко Кіцелюк, Юрій Затварницький, Христя Паращук, Юля Пачковська, Вероніка Грепіняк, Юрій Курчій, Софійка Каратник, Стас Книшук, Марта Лащевська, учасники народного ансамлю танцю «Дивограй».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору