Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Читаємо при свічках: рецензії на романи Наталії Гурницької

Сьогодні всі шукають варіанти чим зайнятися під час відсутності світла. Тут на порятунок прийдуть книги. Але вибір книги – процес нелегкий. Інформатор вирішив зекономити ваш дорогоцінний час та підказати, що можна почитати. Нині ми потішимо любителів романів та запропонуємо до читання два чудові твори відомої української письменниці Наталії Гурницької, що родом зі Львова.

Перша книга – “Мелодія кави у тональності кардамону”

Це драматична історія про заборонене кохання між дівчинкою та досить старшого за неї чоловіка. Він був польським шляхтичем та ще й одруженим. Події розгортаються в ХІХ столітті у Львові. Для юної дівчини – це перше кохання, для її обранця – можливо останнє… Чи матимуть вони можливість змінити свою долю? Чи залишаться разом? І як взагалі побудувати щастя, порушуючи численну кількість заборон?

Друга книга – “Мелодія кави в тональності сподівання”.

Це продовження роману “Мелодія кави в тональності кардамону”. Головна героїня книги буде відповідати на питання “чи буває життя після втрати любові?”. Вона пройшла багато випробувань і намагається повернутись до попереднього життя. Але туга не залишає її. Та є людина з минулого, яка може перевернути все.

В романах Наталії Гурницької присутня атмосфера часів, що описуються, адже авторка вважає, що: “Деталі творять атмосферу. Це не лише історичні факти, це музика, література, забобони тих часів – треба знати все і ніби жити паралельно в XIX столітті.”

Обидві книги можна взяти в Коломийській публічній бібліотеці за адресою: вулиця Театральна, 21а.

Фото з відкритих джерел

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору