Інформатор Коломия

ГРОШІ

У мікрорайонні Мазепи в Коломиї ремонтують проїзди: скільки це коштує місту

Біля будинку Мазепи, 290 в Коломиї ремонтують міжквартальні проїзди. Дорогу викладають плиткою. Місто могло б зекономити на цих роботах більше пів мільйона, але щось пішло не так.

У деталях тендерної закупівлі розбирався Інформатор.

Конкурс на виконавця ремонтів міжквартального проїзду біля будинку на вул. Мазепи, 290 оголосили 16 листопада. А вже 25 листопада визначили переможців.

У тендерній закупівлі на ці ремонти взяло участь два підприємця: ФОП “ДАНИЛЮК ЗІНОВІЙ ВЯЧИСЛАВОВИЧ” та ТОВ “АЛЬФА ЕКО ЕНЕРДЖІ”. Проте перемогу отримав не той, хто запропонував меншу суму.

До теми: Ремонт проїзду від вул. Моцарта до вул. Пушкіна обійдеться Коломиї 7 млн грн

Що цікаво, очікувана вартість робіт становила понад 2 млн 452 тис грн. Учасники тендеру запропонували менше. Різниця між їхніми пропозиціями становила більше пів мільйона –  562 тис грн. Проте його пропозицію відхилили за відсутності деяких довідок і документів. 

Відтак ремонт цього проїзду обійдеться місту в 2 млн 299 тис грн і виконує роботи ТОВ “Альфа Еко Енерджі”. Фірма зареєстрована в Косові зі статутним капіталом 50 тис грн. Згідно даних платформи YOUCONTROL це четвертий тендер від УКГ Коломиї, який вони виграли.

Наразі на вулиці вже вирівнюють дорогу, стелять шари і взялися до встановлення плитки.

Окрім самого проїзду в мікрорайоні також облаштують місця для паркування.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору