Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Навіть танкова шашка не витримала: вул. Валова потребує ремонту

Ця частина вулиці Валова протрималася найдовше. А все тому, що вимощена вона була так званою танковою шашкою. Проте від минулого століття дорога витримала чимало і таки здалась: ями добряче дошкуляють водіям.

Інформатор звертає увагу комунальників міста на цю проблему.

Особливо складна ділянка – місце перекопу на розі вул. Валова-Театральна. Тут пошкодили кладку міцної товстої плитки, коли вели комунікації до новобудови поруч. Виявилось, відновити наші майстри по-людськи не спроможні.

Відтак щоразу заходячи в поворот, водії вивертають ламають голову. яким боком це об’їхати. До всього доброго тут ще й пішоходи перетинають дорогу.

Окрема тема – тротуари на цій частині Валової. Після опадів тут не пройти, та ще й з-під коліс автівок, що проїжджають повз на перехожих летить болото.

До теми: У Коломиї хочуть завершити ремонт Валової на суму майже 8,5 млн грн

Нагадаємо, що іншу частину вулиці – від. проспекту Чорновола до вул. Мазепи кількома роками раніше встелили чорновим асфальтом, а зараз планують завершити фінальним шаром.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

 

 

Нагору