Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Півфінал Мундіалю: хто гратиме 13 грудня?

Згадуємо 20 листопада. Той час, коли за один день було 4 феєричні матчі. Потім доводилось обирати, який дивитись, бо їх транслювали в один час. А от зараз з нетерпінням очікуємо один-єдиний матч, який повільно наближає нас до логічного завершення Мундіалю.

Інформатор анонсує першу гру півфіналу спеціально для вас.

Отож нині чекаємо на матч Аргентини та Хорватії. Його транслюватиме Суспільне, MEGOGO, а також Дія. Віримо, що буде світло і о 21:00 нам вдасться подивитися, хто здобуде першу путівку до фіналу.

Гра буде проходити на Міжнародному стадіоні Лусаїл. Тут же відбудеться і фінальна гра.

Якщо вірити прогнозам, перемога за Аргентиною – 52%. Натомість у виграш Хорватії вірять лише на 28%. Але тільки згадайте, які прогнози були на матч Бразилія-Хорватія. Хіба хтось міг уявити, що команда на чолі з капітаном Лукою Модрічем здобудуть путівку у півфінал, залишивши позаду Неймара та інших?

Це була феєрична перемога. Хорвати показали, що вони – гідні суперники. Тому цікавість до сьогоднішньої гри стає ще більшою.

До слова, нічия для таких матчів не варіант. Якщо за 90 хвилин переможця не буде, будуть екстра-тайми. Якщо і так не вдасться визначити сильнішого, розпочнеться серія пенальті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору