Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хто стане останнім фіналістом ЧС-2022?

До фіналу Чемпіонату світу рукою подати – залишилось два матчі. Вчора збірна Хорватії з усіх сил намагалася побороти Аргентину. Однак, сенсаційно-феєричну перемогу повторити не вдалось. Підопічні Златко Далича залишили ЧС за крок до фіналу, але в них ще буде шанс поборотися на третє місце. Їхнім суперником стане збірна, яка програє сьогодні.

Інформатор анонсує останній матч півфіналу Чемпіонату світу.

Вирішальний матч для збірних Франції та Марокко розпочнеться о 21:00. Трансляцію можна переглянути на Суспільному, MEGOGO, а також Дії.

Команди гратимуть на стадіоні Ель-Байт. Нагадаємо, що фінальний матч відбудеться на Міжнародному стадіоні Лусаїл.

За прогнозами переможе Франція. На їхню першість ставлять 62%. Натомість ймовірність, що збірна Марокко виборе для себе путівку до фіналу, рівна лише 14%. Проте ніхто не сподівався, що цій збірній вдасться викинути із змагання одного із фаворитів – Португалію. Та не сталось, як гадалось.

Відтак чекаємо на захоплюючу гру. А ще на світло, яке дасть нам змогу її подивитися.

Нагадаємо, нічия для таких матчів не варіант. Якщо за 90 хвилин переможця не буде, будуть екстра-тайми. Якщо і так не вдасться визначити сильнішого, розпочнеться серія пенальті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору