Хтось вигадує, а хтось фантазує. А от повари гриль-пабу “Кружало” творять. Нові страви на основі деруна можна скоштувати тільки тут.
Українці деруни можуть їсти за будь-якого настрою і при любій погоді. А тому власник гриль-паб “Кружало” вирішив на основі картопляника створити бургер. Доповнили страву соковита котлета із яловичого фаршу, овочі, авторський соус і зелень.
Нову страву назвали дерунгером.
Ситний, хрусткий і ароматний. Як тільки перед вами з’явиться таця з дерунгером від дієти і згадки не залишиться. Але з’їсти самотужки цілий дерунгер не кожному під силу, тому обов’язково кличте на допомогу вірного друга, щоб разом насолодитися стравою та крафтовим пивом.
І це не єдина страва на основі деруна, не звична для нашого язика. Хто часто вагається між картопляними млинцями та піцою, мусить спробувати деруніцу. Так хрустко і так смачно, що будете вивідувати рецепт у шеф-повара.
Гриль-паб “Кружало” знаходиться на міському озері – вул. Новодворського.
Ознайомитися з мені можна на сайті – kruzhalo.com
А якщо вам у холодні дні не хочеться покидати свою теплу оселю – не біда. Просто зателефонуйте за номером: +38 (093) 29 29 113.
Для кожного, хто замовляє доставку додому, заклад готує подарунок-секрет.
Бо з “Кружало” завжди краще.
Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com