Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під Коломиєю сталась масштабна аварія за участі чотирьох автівок

14 грудня о 20:20 в Матеївецькій ТГ не розминулись чотири автомобілі. Внаслідок лобового зіткнення двох водіїв доставили до Коломийської ЦРЛ.

Повідомляє Інформатор.

Правоохоронці встановили, що в с. Перерів на дорозі Н-10 водій “Фольксваген Крафтер”, 32-річний мешканець Коломиї, рухаючись з м. Чернівці в напрямку м. Коломия, здійснював маневр обгону вантажівки “ГАЗ”, який буксирував іншу вантажівку “Мерседес Варіо”. В результаті керманич Фольксваген допустив зіткнення із зустрічним авто “Пежо Експерт”, який в свою чергу зіткнувся із автомобілями “Крафтер” та “Мерседес”.

Через удар дані транспортні засоби отримали механічні пошкодження передньої частини автомобіля. Водія «Пежо Експерт», доставлено до Коломийської ЦРЛ із діагнозом: рвана рана правого стегна та відкритий перелом внутрішнього виростка правої кістки. Водія «Фольсваген Крафтер» доставлено до Коломийської ЦРЛ з діагнозом: ЗЧМТ, садна обох стегон та правого гомілкогово-ступневого суглобу, забій грудної клітки.

З місця події було вилучено транспортні засоби. Водіїв перевірили на вміст алкоголю в крові – всі тверезі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору