Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рятувальники допомогли туристці, якій стало погано в горах

Сьогодні, 15 грудня, до прикарпатських рятувальників надійшло повідомлення про те, що туристці, яка пішла в похід стало погано, тому їй потрібна допомога.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС області.

До чергового рятувальника пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта, поступило повідомлення від 25-річної жителька міста Київ, про те, що їй потрібна допомога. Адже через погіршення погодніх умов та самопочуття вона не може самостійно спуститися до підніжжя гори.

Фахівці розшукали туристку та доправили її до залізничного вокзалу смт. Ворохта, звідки жінка направилася до постійного місця проживання.

Рятувальники Прикарпаття нагадують, що гірський зимовий відпочинок вимагає особливої підготовки та відповідального ставлення. Якщо збираєтеся у зимову мандрівку горами, то обов’язково уточніть прогноз погоди, а також завантажте мобільний додаток “Порятунок у горах”. Також закликають поки утримуватися від мандрівок у гори адже вони помилок не пробачають, а самовпевненість може коштувати життя.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору