Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У прикарпатця поліція знайшла гранати та набої

Гранати, корпуси та запал до неї, набоїв до вогнепальної зброї. Це все прикарпатець зберігав з метою подальшого збуту. Фігуранту вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Йому загрожує до семи років ув’язнення. Правоохоронці встановлюють канал надходження заборонених предметів та можливих спільників затриманого.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області.

Співробітники поліції на одній із вулиць Івано-Франківська зупинили 41-річного місцевого мешканця. Чоловік в сумці переносив заборонені предмети. Під час огляду у нього вилучили 150 набоїв до вогнепальної зброї, гранати, корпуси та запали до них.

До теми: На Прикарпатті чоловік розгулював вулицями зі зброєю в руках

Всі ці заборонені предмети слідчі вилучили та направили на проведення експертизи.
Слідчі затримали правопорушника у процесуальному порядку. У ході розпочатого кримінального провадження затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліція Прикарпаття й надалі продовжує проводити роботу, спрямовану на запобігання злочинам у сфері незаконного обігу зброї, а також кримінальним правопорушенням, вчиненим з її застосуванням.

Закликаємо громадян, які зберігають або знають про факти зберігання незареєстрованої зброї, боєприпасів чи інших вибухонебезпечних предметів іншими особами, повідомити про це до поліції. Це можливо зробити зателефонувавши за номером 102 чи звернутись у чат-бот поліції в Телеграмі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору