Інформатор Коломия

ГРОШІ

Гривня вирішила все: Коломиї вдалося зекономити майже 350 тис грн на ремонті даху

На участь у тендеру з ремонту даху школи №7 подали заявки аж три фірми, а відтак ціна кілька разів знижувалась і місто змогло зекономити майже 350 тис грн. Вирішальною в перемозі стала 1 гривня.

Деталі знає Інформатор.

27 листопада Коломийська міська рада оголосила тендер на поточний ремонт даху філії №7 ліцею №5, що на вулиці Карпатській. Очікувана вартість перевищує 2 млн 900 грн.

Згідно вимог поточний ремонт передбачає розбирання старого даху, улаштування лат, підшивки стель сталлю покрівельною оцинкованою по дереву, монтаж покрівельного покриття з профільованого листа, пароізоляцію, встановлення слухових та вентиляційних вікон, огородження перилами та ряд інших робіт.

До теми: Тендер на 2,5 млн для школи Корнича виграв єдиний учасник торгів

Але несподівано ця пропозиція зацікавила не одного підрядника, а одразу декілька.

Відтак на участь у тендерній закупівлі подалися ТОВ “УКРАЇНСЬКА АЛЬТЕРНАТИВА”, ТОВ “БУДІВЕЛЬНО-ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “ЛІДЕР” та ТОВ “МІЖ-БУД”.

Спершу запропонована вартість робіт учасників дуже різнилася і сягала 170 тис грн. Але на цьому конкуренція не зупинилася.

В кінцевому результаті учасники поскидали ціну до 2 563 900 грн і різниця між пропозиціями скалала тільки 1 гривню.

Але переміг не той, хто запропонував найменшу ціну, бо у його пропозиції знайшли певні порушення – відсутність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Врешті фірму, яка виграла майже усі тендери Коломийської міської рали на ремонти дахів – ТОВ “МІЖ-БУД” – перемогла ТОВ “БУДІВЕЛЬНО-ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “ЛІДЕР”, запропонувавши всього на 1 гривню менше, ніж конкуренти.

Щоправда терміном поставки послуги заявлено 18 грудня 2022 року. Навряд хтось може вкластися у такі стислі терміни

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору