Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скандальний єпископ УПЦ мП буде судитися через фото з напівоголеним 17-річним хористом

Наприкінці листопада СБУ провела обшуки в приміщенні УПЦ (мП) на Буковині. Тоді в колишнього архімандрита, а сьогодні – єпископа Івано-Франківського та Коломийського Никити, знайшли російське громадянство, а в кімнаті – хлопця у спідній білизні. Але Никита (Андрій Сторожук) вирішив подати позов за публікацію цих фото.

Пише Інформатор Івано-Франківськ з посиланням на брифінг від УПЦ.

Фотографії новообраного єпископа з напівоголеним 17-річним хористом опублікувало видання “Лівий берег”. Тому тепер Никита подає на нього до суду. За його словами, з цих світлин журналісти зробили фейк.

Нас змусили тримати руки над головою, і далі почалося. Я почув, як представники СБУ фотографували на телефон. Коли я запитав, хто дав вам право мене фотографувати, мені сказали, що ніхто не фотографує”, – розповів архієрей.

Никита також додав, що ні йому, ні митрополиту Мелетію не вручили підозр через фото з неповнолітнім. Він також не розуміє, звідки вони взялися в журналістів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору