Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як діти навчатимуться під час повного блекауту?

Сьогодні, 16 грудня, відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти Коломийського району щодо роботи закладів під час воєнного стану, де вирішили що під час блекауту школи та садочки мають бути готові працювати офлайн.

Розповідає Інформатор з посиланням на Коломийську РДА.

“У разі настання блекауту, діти не зможуть навчатись онлайн, тож заклади мають бути готові до офлайн навчання. Відтак, забезпечення необхідним для роботи закладів – особиста відповідальність керівників закладів освіти. Оскільки батькам треба працювати, а дітей немає з ким лишити, про що надходить багато звернень до адміністрації, важливо, щоб працювали і дошкільні заклади освіти”, – розповідають у дописі.

Загалом, на сьогоднішній день, за інформаціями освітян, майже всі заклади загальної середньої освіти Коломийщини працюють в очному режимі, на 60% заклади забезпечені додатковими джерелами живлення (генераторами).

Варто зазначити, що Нижньовербізька, П’ядицька, Матеївецька, Підгайчиківська та Гвіздецька територіальні громади закупили додаткові джерела живлення для всіх ліцеїв та гімназій. Решту громад працюють над вирішенням цих питань.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору