Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Матч за третє місце: Хорватія – Марокко

Протягом вихідних вирішиться доля Чемпіонату світу з футболу. Сьогодні ми дізнаємось, хто здобуде бронзу: Хорватія чи Марокко? А от завтра визначиться переможець. Ним може стати або збірна Аргентини, або збірна Франції. Цікаво, кому усміхнеться фортуна?

Інформатор анонсує матч Хорватія-Марокко та розповідає деталі про шлях команд на ЧС-2022.

Символічно, що першим матчем в груповому етапі обидвох збірних, які будуть сьогодні боротися за третє місце, була ідентична зустріч. Тоді вони зіграли в нічию: 0-0. Потім шляхи команд розійшлись. Хорвати розгромили канадійців з рахунком 4-1, а марокканці – бельгійців. Рахунок був 2-0. Третій матч для збірної Хорватії увінчався нічиєю протит збірної Бельгії, а от збірна Марокко знову виграла у збірної Канади.

Далі розпочалась 1/8 фіналу. Там хорвати вибили японців після серії пенальті. Так само і марокканці обійшли іспанців за допомогою 11-метрових ударів. Більше того, воротар збірної Яссін Буну повторив гол нашого голкіпера Олександра Шовковського.

Про цьогорічний чвертьфінал ходитимуть перекази ще довго. Тільки згадати, як хорвати зробили бразилійців. Це було неймовірно. Вони показали гру вищого класу, яка увінчалась перемогою в серії пенальті. Збірна Марокко змогла вибити зі змагання видатних португальців, хоча мали за собою червону картку.

У півфіналі обидві збірні поступилися суперникам: збірна Аргентини та Франції виявились сильнішими. Та сьогодні у хорвати і марокканці зустрінуться знову. Сьогодні вони визначать, хто сильніший і закриють попередню сторінку, яка тягнеться ще з початку ЧС-2022.

Матч відбудеться на стадіоні Халфа. Початок о 17:00. На перемогу хорватів ставлять 42%, а на перемогу марокканців – 31%. Подивимось, чи справдяться прогнози.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Христина Бойчук

Нагору