Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Фінал Мундіалю: Аргентина-Франція

Місяць футболів та напруги. Місяць у передочікуванні цього дня, коли вдасться з’ясувати, хто цьогоріч чемпіон світу з футболу. Вчора визначили володаря бронзи. Ним стала збірна Хорватії, яка пройшла свій шлях з гідністю. Вони боролися дуже впевнено і заслужено здобули переможеньку.

Інформатор анонсує останній матч Чемпіонату світу з футболу.

Згадаємо шлях збірних на цьому чемпіонаті. Обидві показували свій високий рівень.

Перший матч Аргентини був неочікуваним. Їхню поразку збірній Саудівської Аравії не міг передбачити ніхто. Відтак у Франції шлях на ЧС-2022 розпочався з перемоги над Австралією.

Другий матч групового етапу увінчався перемогою збірної Аргентини над мексиканцями. Франція теж перемогла. Правда, збірну Данії.

Останній матч групового етапу проходив на розслабленій ноті для французів – вони точно проходили у плей-офф. А тому і програли збірній Тунісу попри гол Антуана Грізмана – зарахували оффсайд. Збірна Аргентини потребувала перемоги. Вони її отримали, залишивши позаду збірну Польщі.

Відтак під час 1/8 плей-оффу французи вибили зі змагання поляків, аргентинці – австралійців. У чверть-фіналі перемогу збірна Франції залишила позаду збірну Англії. Натомість Аргентина побила Нідерланди.

Нині вже фінал. На перемогу Аргентини ставлять 36%, а на перемогу Франції – 34%. На екстратайми ставлять 30%. Матч розпочнеться о 17:00. Команди зіграють на Міжнародному стадіоні Лусаїл.

Чекаємо з нетерпінням на гру та віримо, що переможе найсильніший.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору