Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рецепт тірамісу для новорічного столу від Інформатора

Новорічні та різдвяні свята вже дуже близько. Не знаєте, який десерт приготувати на святковий стіл? Тірамісу – це легкий десерт з італійським походженням, який заслужив титул найпопулярнішого та полюбився у всьому світі. Це і не дивно адже поєднання ніжного і повітряного крему, печива та кави, не зможе залишити байдужим смакові рецептори жодної людини.

Інформатор пропонує Вам здивувати рідних та подарувати їм приємні емоції на свята.

Інгредієнти, які вам знадобляться для приготування рецепту:

  • 400 г печива савоярді
  • 500 г маскарпоне
  • 5 яєць
  • 150 г цукру
  • 15-20 мл лікеру Baileys  (по бажанню)
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • какао для посипки

Для просочування савоярді:

  • 2 чашки міцної кави
  • 20-30 мл лікеру “Baileys”  (по бажанню)
  • 2-3 ст. л. цукру

Спосіб приготування:

Жовтки відділяємо від білків. До жовтків додаємо половину цукру і добре взбиваємо до пишної маси. Додаємо маскарпоне та продовжуємо збивати, але не довго. Додаємо лікер за бажанням. Окремо взбиваємо білки з цукром, що залишився і поєднуємо дві маси в одну.

Заварюємо каву, додаємо цукор та лікер (за бажанням). І збираємо десерт. Спочатку крем, далі просочення печива і наверх викладаємо. У відео ви зможете все детально переглянути.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Вікторія Ровенчук

Нагору