Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Городенківщина пропрощалась із загиблим Любомиром Хамцем

У неділю, 18 грудня, у Городенці попрощалися із заступником начальника відділу Івано-Франківської обласної прокуратури Любомиром Хамцем. Захисник помер 15 грудня у лікарні після важкого поранення у бою на Донеччині.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам та знайомим  загиблого Героя.

Любомир Хамець працював в органах прокуратури з 2001 року, а з початком військової агресії долучився до лав Збройних сил України. З перших днів військової служби він захищав територіальну цілісність нашої держави на нульовій позиції. Кілька разів був поранений та після оперативних втручань знову повертався на фронт.
Під час виконання бойового завдання 8 грудня 2022 року в місті Авдіївка Донецької області Любомир Хамець отримав важкі порання.
Серце прокурора зупинилось на 46-му році життя. У колективі його поважали за високий професіоналізм та відданість справі, якій він присвятив 21 рік. Колеги назавжди пам’ятатимуть його світлою, щирою і доброю людиною.
У загиблого залишилося двоє синів і дружина.
Провести мужнього сина України прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво Городенківської громади, побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди, повідомляють на сторінці Городенківської міської ради.

“Сумуємо і плачемо усі, бо втратили мужнього воїна. Наш Захисник Любомир показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні” – йдеться у дописі Городенківської громади.

Нагору