Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Міський голова відзвітував про досягнення в 2022 році

Традиційно наприкінці кожного року міський голова складає звіт перед громадою щодо стану справ у місті, розповідає про все, що вдалось зробити та відповідає на питання мешканців громади. Щоправда на звіт прийшли переважно представники ратуші, а пересічних коломиян можна було перерахувати на пальцях.

Інформатор розповість про цю зустріч більше.

По обіді 19 грудня в залі засідань Коломийської міської ради Богдан Станіславський 35 хвилин зачитував звіт про основні досягнення Коломийської громади у 2022 році.

Серед слухачів – працівники міської ради, керівники комунальних підприємства, старости сіл громади та лише кілька пересічних коломиян.

Мабуть, влаштовувати громадські слухання у розпал робочого дня – не найкраща ідея.

Серед найбільших досягнень міста та сіл громади, на думку міського голови, – допомога військовим частинам, налагодження системи оповіщення про повітряну тривогу, ремонти міжквартальних проїздів, облаштування укриттів, ремонт покрівель закладів освіти, поточні ремонти доріг міста та сіл громади, оновлення водоочистки, закупівля транспорту за рахунок міського бюджету, благодійників та самих коломиян.

Повний текст звіту очікуємо згодом і опублікуємо на сайті Інформатора.

Серед питань, які найбільше тривожили мешканців Коломиї – ремонти доріг та тротуарів на вул. Петлюри, Мазепи, Коновальця, застарілі небезпечні дитячі майданчики, питання законності й прозорості проведення певних тендерних закупівель.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору