Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Родичі загиблих захисників з Коломиї звернулися до депутатів

Під час сесії міської ради 19 грудня до міського голови і депутатів звернулися батьки й сестри загиблих Героїв з Коломиї, щоб зняти рекламу з сіті-лайтів та бордів.

Повідомляє Інформатор.

На цих рекламних площах рідні героїв, які загинули на війні, просять розмістити портрети цих захисників, бо громада має знати ціну, яку країна платить за безпечний тил.

Мати загиблого Героя Любомира Бордуна розповіла, як збираючи підпис за таке звернення, почула зауваження, що куди не глянеш у місті – портрет Любомира, а інші Герої? Жінка наголошує, що так бути не має. Пам’ять про наших захисників повинна жити в наших серцях і на наших вулицях.

Також пані Надія Бордун зазначала, що в сесійній залі чимало молодих, здорових хлопців, які могли б захищати Україну, але наразі в теплі та комфорті. А тому мали б подбати про гідне вшанування тих, хто покинув цей світ, виконуючи свій громадянський обов’язок.

Родичі загиблих мали ще одне прохання: від міста збільшити виплату по втраті годувальника. Адже 1500 грн на місяць – це принизливо мало. Допоки тривають бюрократичні процедури з отриманням компенсації від держави, минають місяці. Рідним треба допомогти на той час.

“У ратуші мають по 40 тис грн зарплати і вище, а в час відпустки цілих 59 тис грн. То чому би не допомогти цим кільком десяткам родин загиблих?” – питала пані Бордун.

До теми: Як заробляють у ратуші: високі досягнення в праці, зарплата в 80 тис грн та 120% преміальних

Врешті слово взяв міський голова та депутат міської ради Сергій Коцюр, який володіє більшістю рекламних площ у Коломиї. Вони пообіцяли вирішити питання із розміщенням портретів загиблих героїв.

Справу матеріальної допомоги також доручили відповідальним особам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору