Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї амбулаторія сімейної медицини переїхала у нове приміщення

Лікарі сімейної медицини №2 святкують новосілля у щойно відремонтованому приміщенні колишньої районної аптеки на вул. Січових Стрільців, 23/4. Власне, до святкування так діло й не дійшло, бо по допомогу до спеціалістів уже поспішили десятки коломиян.

Як медики обживаються на новому місці – дізнавався Інформатор.

Умови в амбулаторії на вул. Шевченка були, м’яко кажучи, спартанські. Старе, давно не ремонтоване приміщення, рипучі сходи і загальна втома давньої будівлі дуже резонували з іншими амбулаторіями: свіжими, вибіленими, сучасними.

Такий вигляд настрою не давав ні сімейним лікарям, ні пацієнтам.

Але з літа справа зрушилась: міська рада прийняла рішення приміщення колишньої районної аптеки урізати й більшу частину віддати під облаштування амбулаторії. Відтак тут замінили вікна, підлогу, двері, відремонтували стіни, закупили новесенькі меблі, облаштували зону очікування для дітей, санвузли. Сходи до амбулаторії обладнали пандусом.

Тимчасово здійснити запис на прийом до лікарів, які ведуть прийом у амбулаторії №2, можна за номерами кол-центру 067 0 102 103, 050 01 01 200.

Одразу за входом пацієнтів зустрічає просторий світлий хол. Про радянське приміщення аптеки тут тільки один відголосок – біло-сіла мармурова стіна праворуч і схожа підлога. Проте в новому інтер’єрі це навіть гарно.

Опалення встановили електричне, що не зовсім зручно в умовах частих вимкнень. Проте приміщення тепло гарно тримає: навіть після 5-годинного вимкнення у коридорах амбулаторії достатньо тепло.

Приємно, що не забули подбати і про діточок: для них є столики з кріслами, де дитинка може малювати, очікуючи прийому, а ще – дуже цікавий величезний бізіборд з усім, що люблять вертіти, пересувати, клацати наші малята.

Інформатор по-сусідськи бажає добра і злагоди сімейним лікарям з амбулаторії №2. Свідомих і відповідальних вам пацієнтів та гідної оплати за цю нелегку працю.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору