Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбувся благодійний концерт гурту “Тінь сонця”

Вчора, 19 грудня, у Соколі відбувся благодійний концерт соліста гурту “Тінь Сонця” – Сергія Василюка. Коломияни мали змогу не тільки культурно відпочити, але й допомогти пришвидшити нашу перемогу своїми донатами.

Інформатор теж відвідав захід та поспілкувався з фронтменом гурту.

Сергій зізнається, що після початку повномасштабного вторгнення його не хотів брати жодний військкомат через відсутність бойового досвіду. Потім він спробував влаштуватися в батальйон Нацгвардії імені генерала Кульчицького. Але там побачили його “білий” військовий квиток і теж відмовили через брак військового досвіду.

Того ж дня він пішов у 130 батальйон київської ТРО, де служить й дотепер. Поєднує “окопну діяльність” з благодійними концертами, щоб підтримувати хлопців на передку. Усі зібрані кошти на концертах будуть передані військовим з моєї бригади і не тільки.

У Коломию Сергій приїжджає вже не вперше. Згадує, як у 2011 році він виступав на ювілеї нашого незламного Героя України – Мирослава Симчача. Каже, що це була честь виступати перед такою людиною, співав гімн ОУН та Нової Армії від якої й досі мурахи по тілу.

“Він мабуть мене не пам’ятає, але для мене це спогад на все життя”, – розповідає фронтмен.

“Дякую Вам, що ми разом наближаємо перемогу. Хочу сказати, що я не розділяю людей на тих, які на фронті і на тих, хто в тилу. Адже кожен робить те, що у нього найкраще виходить”, – на кінець додає Сергій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Вікторія Ровенчук

Нагору