Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася з героєм Павлом Ігнатюком

Місто та район знову у скорботі. 21 грудня, коломияни та побратими гідно провели в останню дорогу бійця, який боровся на фронті до останнього, щоб ми з вами жили у вільній та незалежній країні.

Інформатор теж віддав останню шану, щоб про ім’я Героя, який віддав найдорожче – своє життя за Батьківщину усі знали і пам’ятали.

Від початку повномасштабного вторгнення рф Павло став на захист України та її суверенітету. Солдат Ігнатюк Павло Ярославович народився 26 травня 1986 року у селищі міського типу Отинія, Коломийського району Івано-Франківської області. Проходив службу на посаді номера обслуги Першого гірсько-штурмового відділення, Другого гірсько-штурмового взводу, Другої гірсько-штурмової роти, 108 окремого гірсько-штурмового батальйону, 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Павло героїчно загинув 15 грудня під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Спірне Донецької області. Поховають Героя у рідному селі Коршів.

Нагадуємо, що у Коршівській громаді оголосили 6 днів жалоби за загиблими Героями, адже на війні загинуло одразу два мешканця села.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору