Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Сміттєзвалище біля смітника: що твориться на вулиці Богуна?

Чисто там, де не смітять. Але от на вулиці Богуна щось пішло не так. Там поряд з проїжджою частиною дороги є великий контейнер для сміття. Тільки-от саме сміття “перемігрувало” на вулицю, де стало поживою для голубів та собак.

Інформатор поспілкувався з мешканцями та довідався, в чому проблема.

За словами пана Ігоря, який мешкає неподалік, таке звалище тут вже близько тижня. Він додає, що зазвичай ці контейнери закриті та мають пін-коди, а тому ті люди, які тут не живуть, скидають сміття під ним.

Але, як бачимо по фото, місцеві вже навіть відкрили ці контейнери, але всередину сміття викинути ніхто не зміг. Хоча самі коробки майже порожні.

А от пані Надія додає, що такого тут раніше не було. Це все людський фактор. А ще вона зауважує, що викидають сміття точно не ті, хто живе у ближніх будинках, адже вони знають код від контейнера.

До самої компанії, яка вивозить сміття у неї притензій немає.

“Вони ж не будуть руками збирати сміття”, – додає пані Надія.

Цікаво, що поряд є ідентичний контейнер, який має пін-код. Вочевидь, він не такий привабливий, аби поряд викидати сміття.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору