Коломия До сайту

Прокат дитячих костюмів у Коломиї: де та за скільки?

Малюки дуже люблять та радіють святам та розвагам, які проводять у дитячих садочках напередодні зимових канікул. А коли дітки переодягаються у яскраві костюми, то можуть відчути себе справжніми героями казки. Та не завжди є можливість придбати новенький костюмчик і батьки вирішують взяти одяг в оренду.

Де у Коломиї знайти прокат дитячих костюмів – дізнавався Інформатор.

Одразу два місця, де можна орендувати одяг, розташовані в торговому комплексі “Апельсин”.

Перший магазин знаходиться на другому поверсі. Прокат платтячка чи костюмчика коштує 100-120 грн. Завдатку не потрібно. Одяг забираєте за день перед святом, а приносите одразу після дійства.

Наступний магазин знайдете на третьому поверсі торгового комплексу. Вибір тут дуже великий. Ціна оренди одягу – 200 грн. Проте потрібна застава.

Також дитячий одяг на прокат є в фотостудії “Позитив”, що на Чорновола, 12. Взяти на день в оренду костюмчик обійдеться в 150 грн, а деякі плаття – й 200.

Ще одне місце прокату ми знайшли у фотостудії “Стиль” на площі Відродження, 5. Щоб орендувати одяг, доведеться залишити 400 грн. Проте як тільки ви все повернете, то вам віддадуть 200 грн.

Варто зазначити, що зазвичай всі ці місця прокату працюють до 17:00. Але через вимкнення світла, вони можуть зачинятися раніше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть на пошту kl.informator@gmail.com 

Ольга Пукавчук