Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Карпатах відкрили поліцейську станцію

Про порядок і селах Поляниця, Яблуниця та Бистриця відтепер буде дбати капітана поліції Михайло Бойко, адже тут запрацювала новостворена поліцейська станція. Для офіцера також закупили службовий автомобіль.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області.

Поляницька територіальна громада відтепер має власну поліцейську станцію, яка працюватиме навіть у час вимкнення електропостачання, адже тут є генератор. А отже на станції місцеві мешканці зможуть зігрітися і підзарядити свої пристрої.

Тут сучасні кімнати для прийому громадян, де надаватимуть кваліфіковану правову допомогу, нові приміщення для тимчасового утримання правопорушників та кімната відпочинку.

Під опікою офіцера громади, капітана поліції Михайла Бойка, який відтепер тут працює, села Поляниця, Яблуниця та Бистриця. Оперативно добиратись до мешканців громади правоохоронець зможе на службовому автомобілі, який прибрали для станції з нагоди відкриття.

«Для громади, що тут проживає, дуже важливо мати поліцейську станцію. Адже найближчий відділ поліції щонайменше за 50 кілометрів, у Яремчі. Не у всіх є автомобіль, щоб до нього оперативно дістатися та отримати допомогу», – зазначив Михайло Бойко.

Посилення поліцейської присутності в цьому районі стало можливим завдяки співпраці обласної поліції Прикарпаття, керівництва місцевої територіальної громади та благодійників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору