Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про ситуацію в енергосистемі говорили на засіданні у РВА: що відомо?

На засіданні оперативного штабу в Коломийській РВА повідомили хороші новини про ситуацію на енергетичному фронті.

Детальніше розповідає Інформатор.

Командир батальйону територіальної оборони полковник Віктор Гуш зазначив, що наразі батальйон забезпечений продуктами харчування та буржуйками. Але не варто забувати про постійну потребу в техніці, зокрема в вантажних тентованих автомобілях високої прохідності, та дронах, які допомагають виконувати поставлені задачі без втрат особового складу. В легкових і напівлегкових авто наразі потреби немає.

Тим часом голова РВА розповів про нову акцію – військових планують забезпечувати дронами. Проте флешмоб із автомобілями продовжать і в 2023 році, адже він дав хороші результати – в рамках флешмобу було придбано до 100 автомобілів різних типів.

Директор Коломийської філії АТ “Прикарпаттяобленерго” Анатолій Косован повідомив, що зараз нічні ліміти не застосовуються, оскільки в цьому немає потреби, а вдень графіки відключень зроблені таким чином, щоб дотримуватись режиму 4*4.

Також зважаючи, що ситуація в енергосистемі наразі стабілізується Любомир Глушков дав доручення головам територіальних громад на комісіях ТЕБ та НС розглянути функціонування “Пунктів Незламності” та режим їх роботи на території Коломийського району.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору