Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Імперії впадуть, а ліниві потерплять поразки | Яким буде рік Чорного Водяного Кролика

Символом 2023 року за східним календарем є – Чорний Водяний Кролик чи Кіт.  І ми з острахом зазираємо і майбутнє, після року випробувань. Та не лякайтеся, кролик вам не тигр. Астрологи пророкують добрі зміни.

Інформатор дослідив цю тему, тож розповідаємо.

За східним календарем Новий рік настане 22 січня 2023 року. Цього року в Китаї символом року є Кролик, який символізує довголіття, жвавість та біганину. А от в В’єтнамі Кіт буде новим символом. Проте традиційно прийнято користуватись саме китайським календарем.

Як відомо, двійник Кролика, Кіт, завжди падає на лапи, тому найчастіше уникає травм, через що астрологи називають його щасливчиком та улюбленцем долі. За характером він спокійний, врівноважений та скромний. Кролик не страждає від відсутності честолюбства, але воно розвинене в нього в міру — настільки, що він міг досягти поставленої мети. Остання, як правило, не буває надхмарною, тому господар нового року весь час буває у виграші. У компанії Кролик незамінний: він доброзичливий, ввічливий, має приємні манери, дотепний і має достатню кількість знань, щоб підтримати розмову, навіть якщо він зовсім не клеїться.

Якими є люди, народжені в рік Кролика

Серед недоліків Кролика астрологи передусім називають його поверховість: люди, що народилися під знаком цього тотема, не “копають глибоко” ні в науках, ні в почуттях. Це не означає, що вони байдужі та легковажні, просто їм вистачає того рівня знань і відчуттів, які вони отримують – більшого їм просто непотрібно: навіщо носити на собі зайвий “вантаж”? Глибокі почуття господар нового року замінює сентиментальністю, а фундаментальні знання – начитаністю.

Успіх в цьому році гарантовано тим, хто покаже свою чесність, легкий характер, щирість та працьовитість. Однак Кролик не любить надто різкі зміни.

Гроші

Перевагу рівновазі та комфорту, тож говорять, що на нас чекає спокійніший рік без катаклізмів.

Стосовно фінансів, варто додати, що астрологи прогнозують стабільність нам усім. Проте варто пам’ятати, що Кролик щедро нагородить тих, хто знає чого хоче і працює не покладаючи рук. Саме цілеспрямованим і трудолюбивим людям цього року пощастить і вони досягнуть своєї мети.

Астрологи стверджують, що цей рік буде досить мінливим, адже роки кролика наповнені непередбачуваними подіями з несподіваними переломними моментами. Проте цей рік має бути спокійнішим, ніж рік Тигра, адже Кролик має спокійніший характер. Тож це допоможе заспокоїтись, відпочити та з новими силами почати реалізовувати заплановане. Втім, повністю розслаблятись не варто, адже Кролик каратиме безініціативних та лінивих людей.

Кому найбільше пощастить у рік Кролика?

Зрозуміло, тим, кого вони вважають своїми друзями та приятелями. На найкомфортніші – як моральні, так і матеріальні умови, можуть розраховувати ті, хто народився у рік Кози, Собаки, Кабана і, звичайно, самого Кролика. Козу він поважає за витонченість та артистизм, у Собаці цінує вірність і відданість, а Кабан імпонує йому своєю серйозністю та скрупульозністю.

Неоднозначні стосунки складаються у Кролика з Тигром. З одного боку, вони, начебто, однієї крові – обидва належать до сімейства котячих: адже Кролик за китайською традицією є ще й Котом – це друга його іпостась. З іншого – Кролик, хоч він і сам собі в цьому не зізнається, потай від усіх заздрить Тигру – той сильніший і сміливіший, а цих якостей господареві наступного року часто не вистачає. Тому Кролик ніколи не втрачає нагоди зробити своєму побратимові дрібну капость, тому останньому варто бути на осторозі.

Півень дратує Кролика своїм бажанням хвалитися і фанфаронством, тому представникам цього знака необхідно пам’ятати: господар року час від часу збиватиме з них пиху і вказуватиме на їхнє місце. Ну а найгірші стосунки у Кролика складуться з Щуром: друга іпостась господаря року, у Кота до неї нутряна неприязнь, і представникам знака доведеться цей момент враховувати. Для інших тотемів китайського гороскопу рік виявиться більш менш рівним – без особливих досягнень, але й без серйозних провалів.

Падіння деспотичних режимів

Ще один астрологічний аспект, який може мати значення для всього світу – входження Чорного Місяця, або Ліліт (віддаленої точки орбіти, куди не доходить світло і божественна енергія), до знаку Лева. Там він перебуватиме дев’ять місяців, від 8 січня до жовтня 2023 року. Як відомо, Чорний Місяць приходить, щоб запитати, як людина жила в період від часу його останнього відвідування, де вона нагрішила і за що повинна відповісти. Ну, а оскільки Лев – знак королівський, то й “розбирання польотів” торкнеться насамперед людей, так чи інакше наділених владою. Велика ймовірність того, що в деяких країнах повністю зміниться вертикаль влади. Загалом, 2023 рік буде багатий на падіння царьків і деспотичних режимів, що, можливо, стосуватиметься і всім уже осоружного володимира путіна.

Сподіваємось, що наша перемога вже близько, і рік Кролик нас цим потішить. Продовжуємо вірити в ЗСУ та боротися.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору