Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Продовження найкасовішого фільму в історії | Рецензія на “Аватар. Шлях води”

Аж 13 років довелось чекати фанатам легендарного фільму “Аватар” на продовження історії. І режисер та сценарист Джеймс Кемерон добре попрацював над другою частиною стрічки.

Інформатор ділиться враженнями від перегляду.

Екшн “Аватар. Шлях води” вийшов у прокат у грудні 2022 року. Проте працювали над картиною цілих 10 років. І всього за кілька днів йому вдалося стати п’ятим за рахунком найбільш касовим фільмом 2022 року.

Глядачам продовжують розповідати долю головного героя Саллі, який залишився на Пандорі, став “аватаром” та створив сім’ю. Але щасливе життя закінчилося, коли люди вирішили захопити планету. “Колишній” ворог головного героя також вирішив помститися йому.

Загалом фільм знятий гарно. Цікаво, що багато кадрів відзняли у воді. Щоб все було красиво та професійно, творці кінострічки вирішили використати техніку, яку до цього ще не ніхто застосовував під водою.
Проте початок досить затянутий, тому стрічка одразу може здатися дещо нудною. Сам сюжет непоганий. Але глядачам варто підготуватись до того, що фільм триває близько трьох годин.

І якщо раніше в мережі ходили чутки про зйомки “Аватар 3”, то під час перегляду другої частини стає одразу зрозуміло, що продовженню бути. А поціновувачам екшену залишається тільки чекати на нього.

Прем’єру в Коломиї можна переглянути в кінотеатрі “Стрічка”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Ольга Пукавчук

Нагору