Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гвіздецька ТГ передала ще одну автівку на передову

Напередодні різдвяно-новорічних свят, не обійшлося без подарунків. Цього разу наші захисники отримають позашляховик Ніссан Навара, який відповідає всім вимогам військового часу. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на Гвіздецьку ТГ.

Легковик з підвищеною прохідністю, невибагливий та має високу ремонтопридатність. Саме таку автівку і просили наші захисники, меценат Анатолій Попадюк вілив їхнє бажання в реальність.

Спеціалісти провели змащувальні роботи та заміну технічних рідин, в результаті, ще один «залізний кінь» буде слугувати українським Збройним силам та наближати нашу перемогу!

Усього з початку війни благодійник передав для потреб армії та ТрО: 3 одиниці автотранспорту: це 2 одиниці MITSUBISHI L200, 1- позашляховик Nissan Navara, а також автозапчастини та інструменти, продукти харчування, пальне тощо.

Як результат за доброчинність – подяка від командування та особового складу 77 окремого Коломийського батальйону ТрО та загальноукраїнська відзнака медаль “За гідність та патріотизм”.

На довгу службу для наших захисників автомобіль освятив отець Віталій , який також благословив у дорогу селищного голову, який зголосився доставити техніку на передову.

Не залишилась осторонь і Гвіздецька селищна рада, бажаючи краще забезпечити військових під час зимових холодів, з місцевого бюджету було закуплено 600 комплектів зимової форми на загальну суму 2 мільйони 100 тисяч гривень. 50 комплектів утепленої форми вже передано нашим бійцям.

Допомагаємо та наближаємо перемогу разом!

 

Нагору