Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У вечірній ДТП постраждало четверо людей, 1 з яких – дитина

Як ми вже повідомляли, ввечері 28 грудня на трасі Н-10 неподалік Коломиї в аварію потрапили одразу три автомобілі. До лікарні потрапили 4 особи, в тому числі і дитина.

Інформатор розповідає деталі.

ДТП трапилось близько 18:06. Між селами Замулинці та Семаківці Матеївецької ТГ зіткнулися три легковика. Водій Volkswagen Golf, рухаючись зі сторони кільцевої розв’язки в с. Корнич в сторону Снятина, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із Skoda Praktik, після чого внаслідок зіткнення, Volkswagen Golf розвернуло на смузі зустрічного руху та відбулось зіткнення із Seat Ibiza.

Коломийські ДСНСники одразу відправились до місця події. Їм довелося деблокувати двох постраждалих з понівеченого автомобіля за допомогою спеціального інструменту. Їх передали медикам. Також вони запобігли загоранню машин.

Каретами швидкої медичної допомоги з місця аварії до лікарні відвезли всього 4 особи, з них 1 дитина.

Внаслідок ДТП 26-річний водій Seat Ibiza отримав перелом правого стегна, а 26-річна пасажирка Volkswagen Golf отримала забій грудної клітки, двохкістковий перелом кісток правої гомілки, забійна рана нижньої губи. Також постраждав 4-місячний хлопчик. У нього закрита черепномозгова травма, струс головного мозку.

Всі водії – тверезі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору