Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В горах без ознак життя знайшли ще одного ухилянта

П’ять днів тривали пошуки чотирьох чоловіків, які відправились в Карпати, щоб втекти за кордон і заблукали. Вчора мертвим у Румунії знайшли одного українця, а сьогодні – другого на Закарпатті. Пошук інших припинили. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Держприкордонслужбу.

До пошуків було залучено більше 30 військовослужбовців відділу прикордонної служби «Ділове» та фахівців Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи ДСНС Закарпаття, а ще вертолітну авіацію та фахівців аеророзвідки.

У перший день пошуки результатів не дали. 27 грудня прикордонники Румунії затримали двох із чотирьох зниклих, та виявили тіло людини без ознак життя. Оскільки до місця ймовірного перебування четвертого зі зниклих чоловіків зі сторони Румунії було дістатися неможливо, прикордонники вирішили про захід на румунську територію зі сторони України. Згодом виявили останнього чоловіка, але, на жаль, без ознак життя.

Прикордонники поділились відео, де показали погодні умови та частинку пошукової операції.

Усіх закликають утриматися від походів у гори, де наразі спостерігаються складні погодні умови: мороз, хуртовина, пориви сильного вітру та густий туман.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору