Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Можуть і не покарати: що буде з порушниками новорічної комендантської години

З нагоди свят комендантську годину на Прикарпатті не скасують, однак дещо скоротять. Якщо ж ви плануєте святкування протягом годин, коли на вулицю виходити не можна, до відділку вас можуть і не забрати.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на слова голови Національної поліції України Ігоря Клименка виданню агенству “Інтерфакс-Україна”.

Порушники комендантської години мають бути готовими до того, що їх може зупинити патруль для перевірки особи:

“Тому важливо мати з собою завжди документи. Якщо їх не буде, то для встановлення особи громадянина можуть доставити до підрозділу поліції. Чи хотілося б там у опинитися у новорічну ніч? Не думаю. Повірте, і нам би цього не хотілося. Але поліція зобов’язана перевірити тих, хто порушує комендантську годину”.

У новорічну комендантську годину поліція зробить виняток:

“Якщо ви законослухняний громадянин/громадянка з документами і вирішив прогулятися у комендантську годину, то вас можуть перевірити та відпустити з попередженням.

Якщо ж немає документів або є обґрунтовані сумніви щодо ваших намірів, то є ризик новорічну ніч провести у підрозділі поліції”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору