Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Найтрагічніші випадки у Коломийській громаді за 2022 рік

Безсумнівно, загибель наших воїнів та звичайних українців через атаки російських загарбників стали найбільшою трагедією у цьому році. Та попри це, все одно ставалися випадки, коли люди трагічно гинули через інші обставини.

Інформатор згадав найстрашніші випадки, які сталися у Коломийській громаді у 2022 році.

ДТП, В ЯКІЙ ЗАГИНУЛА ДИТИНА

На саме Різдво, 7 січня, біля Коломиї зіштовхнулись Peugeot і Toyota. В аварії постраждали троє людей і загинула 5-місячна дитина. Водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони тверезі.

МАСШТАБНА ПОЖЕЖА СУХОЇ ТРАВИ 

 

24 березня пожежа сталася на вулиці Мельничука у Коломиї. Місцева мешканка підпалила суху траву. Через сильний вітер вогонь швидко розповсюджувався і ледь не перекинувся на будинки. Пожежу гасили більше двох годин.

ЖАХЛИВА ДТП У ШЕПАРІВЦЯХ

 

Посеред ночі 11 липня на кільцевій розв’язці біля Шепарівці сталась автотроща.Водій виїхав на кільцеву розв’язку і автомобіль перекинувся. В аварії загинув водій та пасажир.

ВБИВСТВО СУСІДА

15 липня у селі Корнич між двома односельчанами виник конфлікт на стадіоні, після чого молодик до смерті побив іншого чоловіка. На жаль, той помер. Суд розглядає справу хлопця.

ОБВАЛ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ

12 вересня вночі у Коломиї частково зруйнувався та впав приватний житловий будинок. ДСНСники врятували жінку, а одного постраждалого витягли з-під завалів. Невдовзі у лікарні він помер.

НАПАД У ЦЕНТРІ КОЛОМИЇ

23 листопада між двома чоловіками на стометрівці стався конфлікт, під час якого один з них смертельно поранив ножем іншого. Потерпілий помер. 22-річний зловмисник намагався сховатися від правосуддя у своєї співмешканки у Печеніжинській ТГ. Його знайшли.

ОТРУЄННЯ ЧАДНИМ ГАЗОМ

1 грудня у квартирі на вул. Петлюри у Коломиї знайшли 20-річну дівчину та ще троє молодих людей без ознак життя. Правоохоронці попередньо встановили, що причина смерті – отруєння чадним газом.

ДТП, ДЕ ЗАГИНУВ ПІШОХІД

 

4 грудня у Раківчику автівка наїхала на пішохода, який не мав на собі світловідбивачів. Чоловік загинув на місці аварії. Водій  був тверезий.

АВАРІЯ ЗА УЧАСТІ АВТОБУСА

 

25 грудня на вул. Карпатській у Коломиї “Опель Вектра” виїхав на смугу зустрічного руху та протаранив рейсовий автобус.. Один з водіїв був п’яний. На щастя, пасажирів в автобусі не було. Але до лікарні потрапив пасажир легковика.

АВТО ЗБИЛО ВЕЛОСИПЕДИСТА

29 грудня на вулиці Мазепи у Коломиї автівка збила велосипедиста. Від отриманих травм чоловік загинув ще до приїзду бригади медиків.

Інформатор просить усіх завжди бути уважними та обережними, щоб у наступному році було якнайменше таких новин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору