Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кучерявка Сью: хороший фільм на 1 січня

Новий рік – це ще одне свято, яке хочеться провести поряд з найдорожчими. Не потрібно гучних святкувань, достатньо тільки ароматної мандаринки і цікавого атмосферного фільму.

А тому Інформатор пригадує вам хорошу новорічну стрічку “Кучерявку Сью”.

Не кожна сім’я живе у достатку. Не всі щодня харчуються свіжими овочами, фруктами, цукерками чи ікрою. Однак без статків деякі люди найщасливіші. Так і Білл Дансер зі своєю кучерявою милою донечкою Сью. Вони не мають житла, грошей. Але мають один одного і цим дорожать найбільше. Проте дівчинка має маленький скарб – каблучку, яка завжди прикрашає її палець.

У них з татом є кілька правил: вони не крадуть, не обманюють “по-крупному” і порушують тільки “погані закони”. У Чикаго вони вирішили випробувати нову схему: Білл кидається під колеса автівки, а Сью припадає до нього і каже: “ви вбили мого тата”.

Їхньою “жертвою” стала Грей Еллісон – відома юристка. Вона оплатила їм вечерю, побачила, як Сью біжить в туалет, розташований в ресторані та знає, як скласти по складах слово “шампіньйон”. Втім, Грей здогадалася про невеликий обман. Вони розійшлися на трохи підвищених тонах.

Тільки-от щось пішло не так: Грей вдруге збиває Білла, але на цей раз вже серйозно. Тому вона забирає чоловіка з донькою до себе додому, дає їм кімнату і прив’язується до Сью. Грей купує їм новий одяг і починає жити так, як завжди мріяла. Відчуває, що вона не сама.

Бойфренд Грей повідомляє службу опікунства про те, що Сью не має повноцінної сім’ї і живе дуже бідно. Дівчинку забирають до притулку, а Грей намагається оформити опікунство над дитиною, аби та не залишилася сама. І коли вже здається все налагодилось, Сью бачить конверт, який їй адресований і думає, що тато покинув її назавжди. Та чи це можливо?

Рік виходу: 1991
Країна: США
Жанр: комедія, драми, романтичні, сімейні
Режисер: Джон Г’юз
Актори: Джеймс Белуші, Келлі Лінч, Елісон Портер, Фред Долтон Томпсон
Тривалість: 101 хвилина

Трейлер до фільму прикріплюємо нижче.

Переглянути фільм можна на MEGOGO та Sweet TV.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору