Коломия До сайту

Був нетверезим за кермом: на Яремчанщині трапилася ДТП

Вчора, 2 січня, на Яремчанщині трапилася ДТП за участі двох легковиків. Один з водіїв був нетверезим та отримав тілесні ушкодження. Триває досудове розслідування.

Інформатор ділиться деталями за даними поліції області.

Два легковики марки Opel та Hyundai зіткнулися о 21:00 в селі Яблуниця на ділянці автодорогою Н-09 сполученням “Мукачево-Львів”. За кермом Opel був 26-річний місцевий мешканець, а автівкою Hyundai керував 34-річного мешканець Києва.

Водій Opel перебував у нетверезому стані (2.24 проміле). На нього інспектори склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння). Водій Hyundai був тверезий.

Внаслідок ДТП нетверезий водій та 21-річний пасажир отримали тілесні ушкодження.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено кілька технічних експертиз. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237