Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Громади Коломийщини передали допомогу військовим, які лікуються у госпіталях

Наразі в медичних закладах Коломиї лікуються та проходять реабілітацію чимало воїнів, які зазнали поранень на полі бою. На жаль, не всі вони мають рідних, які зможуть про них піклуватися. Тому за ініціативи начальника РВА, голови громад разом з мешканцями району долучися до допомоги.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Коломийську районна державну адміністрацію.

У кінці грудня начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков звернувся до голів громад та мешканців району з проханням долучитись та допомогти із забезпеченням хлопців змінним одягом, білизною, предметами особистої гігієни.

За тиждень на звернення про допомогу відгукнулось багато краян. Освітяни, працівники культури, соціального захисту та інших бюджетних установ Матеївецької, Отинійської, П’ядицької територіальних громад, міста Коломия, жителі району передали воїнам, що лікуються на теренах Коломийщини необхідні речі: спортивні костюми, худі, светри, нижню білизну, фрукти та солодощі. Освітяни Угорницької гімназії приготували та передали домашні вареники, щоб кожен воїн відчув домашній затишок, тепло та турботу.

Все буде Україна!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору