Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася з загиблим Героєм Василем Кваснюком

Коломийський район знову у скорботі. Сьогодні, 3 січня, коломияни та побратими порощалися та гідно провели в останню дорогу нашого краянина, бійця, який загинув на фронті за незалежність України – Василя Кваснюка.

Інформатор теж віддав останню шану, щоб про ім’я Героя, який віддав найдорожче – своє життя за Батьківщину усі знали і пам’ятали.

Сержант Кваснюк Василь Васильович з 25 жовтня став на оборону України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Герой народився 5 листопада 1978 року у селі Печеніжин Коломийського району Івано-Франківської області. Проходив службу на посаді стрільця-снайпера 2 гірсько-штурмового відділення, 1 гірсько-штурмового взводу, 2 гірсько-штурмової роти, 8 гірсько-штурмового батальйону, 10 гірсько-штурмової бригади.

Сержант Кваснюк Василь  Васильович героїчно загинув 30 грудня 2022 року під час бою в ході відсічі російського загарбника поблизу населеного пункту Білогоровіка, Бахмутського району, що на Донеччині.

Нагадуємо, що у середу, 04 січня, о 14.00 год відбудеться псалтир та о 16:00 год панахида за померлим воїном (смт.Печеніжин, вулиця Шевченка, 32).

У четвер, 05 січня, о 11:00 год розпочнеться чин похорону в батьківському домі загиблого Героя (смт Печеніжин, вулиця Шевченка, 32), далі похоронна процесія попрямує до церкви Димитрія Солунського селища Печеніжин.
Поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони  назавжди залишаються у наших серцях!

Нагору